Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Linköping, Jönköping, Stockholm, Östergötland, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning eftermiddag Sammanfattning eftermiddag/ kväll

Linköping, Jönköping, Stockholm, Östergötland, Östergötlands län

En förhållandevis lugn eftermiddag med c:a 140 upprättade händelserapporter vid RLC i Linköping. 12 personer har frihetsberövats med anledning av fylleri och ordningsstörningar. Ingen person har gripits under eftermiddagen.

KL 19.30 Jönköping A6 och E4. Polispatrull ämnade kontrollera en personbil, en Mercedes med över 500 hk i motorn. Förare vid tillfället var en person som polisen på plats vet identiteten på, en man född 86 och hemmahörande i stockholm. Strax innan färden var mannen misstänkt för narkotikabrott eget bruk, blod hade tagits från honom så det finns ett analysvärde gällande misstanke om narkotikabrott, eget bruk. Mannen vägrade stanna på polismans tecken och färden gick norr ut på E4 i hög hastighet. Färden var stundtals vådlig och patrullerna som var efter mannen förlorade honom ur sikte. Eftersom mannen är känd av polismännen och det inte rådde några tvivel om att det var han som var förare vid tillfället kommer han att rapporteras för diverse trafikbrott. 

Mikael Ehne// Vakthavande befäl 

Polisen Östergötland

Mest läst av andra