Sammanfattning natt Händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Linköping, Tannefors, Mjölby, Östergötlands län

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 50-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

23.25 Farligt föremål, Linköping
Polisen fick samtal från personer i Tannefors, Linköping, som sett flera personer agera misstänkt utomhus i anslutning till några parkerade bilar. På plats fann man ett kvarlämnat föremål. Eftersom man inte visste vad det var så spärrades ett område av och det nationella bombskyddet kallades till platsen. De kunde konstatera att föremålet var ofarligt, strax därefter hävdes avspärrningarna.

02.02 Misshandel, Mjölby
Polis larmades till en fest i centrala Mjölby där en person blivit misshandlad i ett trapphus. Målsäganden, en kvinna i 20-årsåldern, hade fått slag mot ansiktet och fick följa med ambulans till sjukhus. Polis har hört andra personer som befunnit sig på festen om händelsen. En anmälan om misshandel har upprättats.

04.02 Stöld/inbrott, Ydre
Inbrott i en restaurang på en camping på Torpön. Flera rutor ska ha krossats och alkohol samt pengar ska ha tillgripits. Detta upptäcktes av väktare, inga misstänkta gärningspersoner kvar på platsen. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras på platsen under dagen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra