Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Händelser i länet sedan klockan 20 i går kväll.

Norrköping, Ingelstad, Marielund, Ågatan, Linköping, Tornby, Östergötlands län

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 120-tal ärenden sedan klockan 20 i går kväll. Sammanlagt fyra personer har gripits.

20.25 Stöld, Norrköping
Larmet gick hos ett återvinningsföretag i Ingelstad, Norrköping. Flera personer inne på området höll på att lasta kopparkabel i en skåpbil. När polis kom till platsen sprang de misstänkta gärningspersonerna åt olika håll. Sammanlagt tre personer kunde gripas, misstänkta för stöld. De anhölls senare under natten av åklagare. Samtliga misstänkta är män i 25-årsåldern.

23.29 Inbrott/stöld, Norrköping
Inbrottslarmet gick hos en tennisklubb i Marielund, Norrköping. När polis kom till platsen var lokalerna tomma, men en hundpatrull spårade fram till en misstänkt gärningsman en bit därifrån. Mannen, i 20-årsåldern, greps och anhölls senare under natten av åklagare, misstänkt för stöld. Det är oklart vad mannen gjort inne på området.

01.58 Misshandel, Linköping
Bråk på Ågatan i centrala Linköping. Två personer ska ha blivit misshandlade av flera misstänkta gärningspersoner, som sedan sprang från platsen. Ingen person skadades allvarligt i samband med händelsen. En anmälan om misshandel har upprättats.

02.05 Inbrott/stöld, Linköping
Inbrottslarmet gick i en galleria i Tornby. Inga misstänkta gärningspersoner kvar på platsen när polis kom dit. De hade brutit sig in genom en entrédörr och sedan försökt få upp gallret till en butik, utan att lyckas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra