Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Motala, Linköping, Vikingstad, Ekkällan, Östergötlands län

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 100-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits och sex personer har omhändertagits enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, Lob.

00.49 Misshandel, Motala
Polis larmades till en parkering i Varamon, Motala, där en person blivit misshandlad med sparkar och slag av flera andra. Målsäganden fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll. De misstänkta gärningspersonerna ska ha lämnat platsen till fots efter misshandeln. Ingen person var på lördagsmorgonen misstänkt i ärendet.

02.13 Trafikolycka, Linköping
En bil körde av länsväg 609 i Vikingstad. I bilen satt tre personer och på grund av mycket halt väglag gled bilen av vägen och ut på en åker. Ingen person skadades. Bilen fick bärgas, ingen misstanke om brott.

04.07 Stöld/inbrott, Linköping
Polis larmades till ett pågående inbrott i en källare i ett flerfamiljshus i området Ekkällan, Linköping. När polis kom dit påträffades en person i källaren, en man i 25-årsåldern, som greps misstänkt för stöld genom inbrott. Det är i skrivande stund oklart vad personen försökte stjäla.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra