Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Händelö, Norrköping, Skäggetorp, Linköping, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat 50 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan.

22.24 Polisen fick samtal om en trafikolycka där en bilist hade krockat med en älg. Det var på Händelö, Norrköping. Föraren hade själv tagit sig till sjukhus för kontroll. Djuret skadades och polisen såg till att en jägare åkte ut för att söka efter älgen.

23.13 Polisen fick samtal från flera vittnen om ett bråk mellan flera personer utomhus i Skäggetorp, Linköping. Polis kom dit och pratade med folk på platsen. En man som hade avvikit därifrån blev misstänkt för misshandel av två kvinnor. En stund senare greps mannen av polis på en adress i närheten. Polisen upprättade anmälningar om två fall av misshandel och två fall av olaga hot. Både mannen och kvinnorna är i 25-årsåldern. De är bekanta med varandra sedan tidigare. Ingen ska ha behövt uppsöka sjukhus. Efter förhör har åklagare fattat beslut under natten om att mannen ska anhållas.

Utöver detta har polisen hanterat trafikbrott, ärenden gällande psykisk ohälsa, samt genomfört en mängd kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra