Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Norrköping, Smedby, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Norrköping, Smedby, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Det som sticker ut från natten är ett par inbrott. I övrigt har polisen hanterat viltolyckor, utfört handräckningar, utfärdat böter för trafikbrott, hanterat en narkotikapåverkad person som blev misstänkt för ringa narkotikabrott, etc.

03.19 Det kom samtal till polisen från en person som hade hört glaskross i centrala Norrköping. Polis och väktare kom dit. Det visade sig att någon hade gjort inbrott i en skönhetssalong och stulit en maskin som ska vara värd 300 000 kronor. En noggrannare teknisk undersökning kommer att genomföras under dagen. Ingen är gripen.

04.49 Polisen kontaktades om inbrott i en butik i Smedby, Norrköping. Larmet hade gått någon halvtimme tidigare. Polis åkte till butiken, då fanns det ingen misstänkt kvar. Någon hade klippt upp ett stängsel och krossat en glasruta. Det är oklart vad som kan vara stulet. Polisen sökte med hund och gjorde en teknisk undersökning. Ingen är gripen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra