Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Ulaxgatan, Motala, Ekholmsvägen, Järdalavägen, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Kompletterande sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Ulaxgatan, Motala, Ekholmsvägen, Järdalavägen, Östergötlands län

Utöver tidigare nattrapport så kan det nämnas att polisen i länet har hanterat 87 ärenden mellan kl 22 och 06. Sammanlagt 6 personer har gripits, och 17 personer har frihetsberövats med anledning av fylleri och/eller narkotikapåverkan. Tre av de gripna har nämnts i den tidigare nattsammanfattningen.

03.30 Polisen fick samtal om pågående inbrott i en garagelänga på Ulaxgatan i Motala. Det skulle handla om tre personer på cykel som stal saker. Polis kom dit och efter en stund hade tre misstänkta personer gripits. Det är två män i 25- och 45-årsåldern, samt en kvinna i 35-årsåldern. De hade gods som polisen misstänker är stulet på sig. De ska ha tagit saker från både garage och bilar som stod där.

05.30 Polisen larmades till korsningen Ekholmsvägen / Järdalavägen. Det stod en bil där som hade kört in i en trafikljusstolpe. Det fanns ingen person i närheten. Polisen kom dit och kunde lokalisera ägaren. Det visade sig att bilen var stulen. Polisen skriver en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra