Karta som med röd fyrkant ramar in Bruksgatan, Boxholm, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Inbrott på industri i Boxholm.

Bruksgatan, Boxholm, Östergötlands län

07.32 polisen fick samtal från en inringare om att ett inbrott har upptäckts i en industrifastighet på Bruksgatan 1 i Boxholm.

10.05 polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och det ska ha skett under natten. Personal som kom till arbetet har upptäckt inbrottet och det saknas ett flertal maskiner till ett betydande värde, över 200 000:-, enligt anmälaren. Det är ännu inte känt hur tjuvarna har tagit sig in i byggnaden.

Det är med tanke på stöldgodset sannolikt att tjuvarna har haft ett fordon med på platsen. Polisen tar gärna emot tips om personer eller fordon som kan ha setts i området omkring eller på Bruksgatan under natten. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens hemsida.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra