Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Galleria Filbyter, Stora Torget, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Inbrott i två butiker i city.

Galleria Filbyter, Stora Torget, Linköping, Östergötlands län

11.28 en anmälare kontaktade polisen om att inbrott upptäckts i två butiker i galleria Filbyter på Stora Torget i Linköping. Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in i butikerna genom att bryta upp ett galler. I den ena butiken är det oklart vad som stulits men i den andra saknas uppåt femtontusen kronor i kontanter och ett antal jackor.

11.42 polisen är på platsen och påbörjar en utredning om vad som hänt.

12.59 polisen är nu klar med en del av de inledande utredningsåtgärderna. Två utredningar om stöld genom inbrott är påbörjade och polisens brottsplatsunderökare har påbörjat en brottsplatsundersökning för att ta reda på tillvägagångssätt och om det finns spår att säkra efter tjuven/-arna.

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med person som kan veta något eller ha gjort iakttagelser från området omkring galleria Filbyter innan inbrottet, som kan ha skett under morgonen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisen.se

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra