Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Ingelsta, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Stöld och drograttfylleri på Ingelsta shopping.

Ingelsta, Norrköping, Östergötlands län

15.40 en anmälare ringde till polisen om att en kvinna hade gripits för en misstänkt butiksstöld på Ingelsta shopping. Kvinnan, som är i 25-årsåldern, misstänks ha stulit varor för omkring 1300 kronor. Polisen åkte till platsen och tog med kvinnan till polisstationen för förhör.

I samband med att polisen ingrep mot kvinnan upptäcktes att en man, som har en relation med den misstänkta kvinnan, hade kommit till platsen. Mannen körde omkring på parkeringen på Ingelsta och krockade med flera andra bilar. När mannen kontrollerades uppstod misstanke om att han var drogpåverkad. Mannen blev därför misstänkt för drograttfylleri. I samband med att polisen ingrep mot mannen blev han våldsam. Han försökte skada poliserna och även att hindra dem i deras ingripande mot honom.

Poliserna kunde ändå, med viss ansträngning genomföra omhändertagandet av mannen, som också är i 25-årsåldern. Efter provtagning fördes mannen till en tillnyktringscell på polisstationen. Efter tillnyktring kommer mannen om möjligt att förhöras. Mannen är misstänkt för drograttfylleri, försök till våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Mest läst av andra