Trafikolycka Trafikolycka på Norra Promenaden.

Norra Promenaden, Norrköping, Östergötlands län

07.57 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Norra Promenaden i Norrköping. Enligt uppgifter till SOS ska en person ha blivit påkörd.

08.03 två polispatruller är framme på olycksplatsen.

08.50 polisen har påbörjat en förundersökning om vållande till kroppsskada. En lastbil och en elsparkcykel som är inblandad i trafikolyckan har tagits i beslag.

09.29 Norra promenaden är fortfarande avstängd för fordonstrafik men spårvagnar kan passera. Den drabbade är mycket allvarligt skadad.

10.12 som skrivits ovan kommer den allvarliga olyckan att utredas av polisen. Några vittnen har polisen fått kontakt med men det är angeläget att fler vittnen, som ännu inte talat med polisen, tar kontakt med polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på hemsidan.

14.35 polisen arbetar med att söka efter anhöriga till den drabbade.

17.45 Den drabbade, en kvinna i 30-årsåldern, avled av sina skador. Anhöriga är underrättade.

Brottsrubriceringen för att utreda om brott låg bakom olyckan är ändrad till vållande till annans död. Ytterligare information om vad som hände kan inte lämnas. Händelseförloppet ska utredas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra