Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Detonation Explosion i centrala Landskrona.

Stadshuset, Drottninggatan, Landskrona, Skåne län

Flera uppringare berättar om en hög smäll i centrala Landskrona. Uppringarna uppger flera olika adresser men polispatruller kan en kort stund senare konstatera att någonting exploderat vid stadshuset på Drottninggatan med bland annat krossade rutor som följd. Polispatrullerna påbörjar avspärrning av platsen i väntan på vidare utredning. Det finns inledningsvis inga uppgifter om att någon kommit till skada.

Uppdatering: Tekniker från nationella bombskyddet skickas till platsen för att säkerställa att inga explosiva föremål finns kvar. Förhör med vittnen påbörjas.

Uppdatering: Nationella bombskyddet undersöker platsen just nu för att säkra att inget farligt finns kvar. Därefter kommer kriminalteniker att göra en brottsplatsundersökning i syfte att utröna vad som hänt samt om någon kan misstänkas. Detta beräknas ta resten av natten. Brottsrubriceringen är allmänfarlig ödelägelse. Ett antal personer och fordon har kontrollerats men ingen är gripen för brott.

Mer information under morgonen.

Uppdatering (2019-08-08 kl 06:49) Avspärrningarna hävdes 04:14. Inga personskador har rapporterats i samband med händelsen.

Mest läst av andra