Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Eriksfältsgatan, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Kontroll person/fordon Kontroll, larm om smäll, Eriksfältsgatan

Eriksfältsgatan, Malmö, Skåne län

Polis skickas till Eriksfältsgatan efter samtal om att man hört en smäll. På plats finns iakttagelser som gör att man kan misstänka att en skottlossning skett. Händelsen ska ha inträffat inomhus, och polis arbetar just nu på platsen med att utreda vad som intäffat. Kriminaltekniker är budade till adressen, och man söker på platsen med vapenhund.

17.44 Händelsen har intäffat i ett trapphus på adressen, men ingen person ska ha kommit till skada. Polis arbetar fortsatt på platsen.

Uppdatering

Kl 20.20 Okänd person har med vapen avlossat två skott mot en lägenhetsdörr. De boende i lägenheten chockade men ej fysiskt skadade, en familjemedlem/en flicka förd till sjukhus för behandling av sin chock.  Händelsen har i nuläget rubricerats som grovt olaga hot mot grupp samt grovt vapenbrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra