Karta som med röd fyrkant ramar in Döbelnsgatan, Östra Boulevarden, Kristianstad, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Två till sjukhus efter misshandel utomhus.

Döbelnsgatan, Östra Boulevarden, Kristianstad, Skåne län

Polis och ambulans larmas till korsningen Döbelnsgatan/Östra Boulevarden i Kristianstad med anledning av att det skett en misshandel utomhus. Ett flertal män uppges ha sprungit från platsen efter händelsen.

Polisresurser beordras till platsen. Tre personer som anträffas på plats bedöms ha blivit utsatta för misshandel. Två av dessa förs till sjukhus med ambulans, en av dom med stick eller skärskador. Samtliga drabbade är vuxna män.

Polispatruller är på plats och utreder händelsen. Polis är även på väg till sjukhuset för att hålla förhör med dom skadade.

17.30 Den förmodade brottsplatsen uppges vara på Döbelnsgatan. Platsen är avspärrad. Polis är på plats för att tala med eventuella vittnen. Dörrknackning genomförs i området.

Vi söker vittnen till händelsen. Har du gjort iakttagelser? Eller har du annan information att lämna om händelsen? Ring 114 14 och lämna tips. Dina uppgifter kan vara av stor vikt för utredningen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra