Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kirseberg, Beijers Park, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Bostad beskjuten, Kirseberg.

Kirseberg, Beijers Park, Malmö, Skåne län

Polis larmas till en bostadsadress i närheten av Beijers Park, där en bostad blivit beskjuten. Enligt uppgift ska skott gått igenom rutor och in i bostaden. De boende ska ha legat och sovit, och ingen person har träffats. Polis spärrar av runt bostaden, och kriminaltekniker budas till platsen för en teknisk undersökning. Området söks också av med specialsökhund, och patruller genomför dörrknackning i området, för iakttagelser och eventuella vittnesuppgifter i samband med händelsen. Den tekniska undersökningen av brottsplatsen var klar vid klockan 05, och i samband med det hävdes också avspärrningen. En förundersökning och försök till mord är inledd, men det finns ingen gripen eller misstänkt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra