Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Regementsgatan, Fridhemstorget, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök

Skottlossning, Regementsgatan.

Regementsgatan, Fridhemstorget, Malmö, Skåne län

Polis larmas till Regemenstagatan, området runt Fridhemstorget, efter flera samtal om att skott avlossats på platsen. När polis anländer till adressen framkommer att skott avlosstas av gärningsman/män in mot en port till ett flerfamiljshus, i samband med att några personer skulle gå in genom porten. Skottlossningen medförde inga fysiska personskador, men skotthål konstateras på platsen. Brottsplatsen spärras av för en kriminalteknisk undersökning, och området söks igenom av specialsökhund. Polis genomför dörrknackning på adressen för eventuella vittnesuppgifter och iakttagelser gjorda i samband med händelsen. En förundersökning om försök till mord är inledd, men det finns ingen gripen eller misstänkt. Polis är i vidare utredning i behov av iakttagelser och upplysningar från allmänheten, gjorda i området Regementsgatan / Fridhemstorget strax innan och efter tidpunkten för händelsen. Dessa tas tacksamt emot via Polisens växel 11414.

07.04 Kriminaltekniker arbetar på platsen, som fortsatt är avspärrad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.