Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Grimstorp, Nässjö Kommun, Jönköping, Mellangård, Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Sammanfattning av nattens händelser.

Grimstorp, Nässjö Kommun, Jönköping, Mellangård, Värnamo, Jönköpings län

Polisen har hanterat ett 90-tal ärenden mellan klockan 22 och 07. Inga grova våldsbrott eller allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

23:55 Polisen larmas till en stökig fest i Grimstorp i Nässjö kommun. På plats konstateras det att det är en hög berusningsgrad hos flera festdeltagare. Två personer avvisas med stöd av PL13, och en minderårig person misstänks för ringa narkotikabrott och får åka med patrull till station för provtagning. 

02:34 Larm inkommer om en personbil som brinner på en gata i södra Jönköping. Räddningsjänst kommer till platsen och konstaterar att det är en fullt utvecklad brand, och personbilen blir totalförstörd. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas, och det finns ingen misstänkt gärningsperson.

06:59 Ett larm om en brand i ett fritidshus i Spjuthult Mellangård, Värnamo, inkommer. Det visar sig vara en fullt utvecklad brand, och stugan får brinna ned till grunden. Räddningstjänst är på plats och ser till att branden inte sprider sig till närliggande garage. En person som befann sig i fritidshuset när det började brinna har fått lättare skador. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...