Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Kortedala, Björketorp, Lidköping, Lysekil, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är i tjänst. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Göteborg, Kortedala, Björketorp, Lidköping, Lysekil, Västra Götalands län

23:34, Göteborg, vållande till kroppsskada m.m
En person blev påkörd av en personbil i Kortedala norra. Personen som blev påkörd var initialt medvetslös, men vaknade sedan till och verkar ha klarat sig utan allvarliga skador. Personen fördes med ambulans till sjukhus. Föraren av personbilen var kvar på platsen, en man i 45-årsåldern. Händelsen utreds som vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik.

22:59, Mark, Häleri m.m.
Samtal inkom gällande ett lägenhetsbråk i Björketorp. Polisen larmades till platsen, och en man och en kvinna befann sig i bostaden. Ingen av personerna var skadade, däremot uppstod misstankar om narkotikabrott samt häleri mot både mannen och kvinnan. Båda två var i 30-årsåldern.

00:44, Göteborg, försök till stöld
Polisen larmades med anledning av ett pågående inbrott på en vårdcentral i Gårdstensbergen. När polis och väktare anlände till platsen hade personen lämnat. Det är oklart om mannen stal någonting, och i så fall vad. Händelsen utreds som försök till stöld.

02:24, Lidköping, brand
Ett garage tillhörande en villa brann under natten. Ingen person kom till skada, och branden kunde släckas. En polisanmälan upptogs gällande brand, utan misstanke om brott.

03:11, Lysekil, misshandel
Personer påkallade en polispatrulls uppmärksamhet med anledning av att en misshandel ägt rum på platsen i närtid. En pojke i 15-årsåldern ska ha blivit slagen och sparkad av en för honom okänd gärningsperson. Ingen person har gripits i nuläget, men det finns en misstänkt person i ärendet. Inget ambulansbehov förelåg.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...