Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Utby, Skara, Vasaplatsen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Utby, Skara, Vasaplatsen, Västra Götalands län

23:09 Göteborg, häleri
På Rustmästargatan ser allmänhet en man som bryter med verktyg på cyklar och kontaktar polisen. Mannen lämnar sedan platsen på cykel, i riktning mot Utby. Ytterligare samtal inkommer från en person som uppger att han har stoppat den misstänkte tjuven. En patrull möter upp och kontrollerar mannen. En anmälan, initialt gällande häleri, upprättas.

23:55 Mark, försök till misshandel
En person kontaktar polisen och uppger att ungdomar skjutit med grön laser mot hennes bostad. Polis åker till platsen för kontroll. En anmälan gällande försök till misshandel upprättas. En kille i övre tonåren är målsägande i ärendet, en jämnårig kille är misstänkt. Laserpekaren tas i beslag.

00:01 Skara, arbetsplatsolycka
SOS får larm om att en golfbil vält på Skara sommarland. Omständigheterna är oklara. Ambulans och polis åker till platsen. En kvinna i 20-årsåldern, passagerare i golfbilen, har slagit i huvudet och förs till sjukhus. Kvinnan uppger nacksmärtor, i övrigt oklart skadeläge. En anmälan om arbetsplatsolycka upprättas. Det finns i nuläget ingen misstänkt person i ärendet.

00:35 Göteborg, grov stöld
Vid Vasaplatsen rycker en man en telefon ur handen på en yngling och flyr sedan till fots. Polis larmas. En patrull har varit på plats och hört målsägande och en anmälan gällande grov stöld upprättas. Ingen misstänkt påträffad.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/juni/25/25-juni-07.00-sammanfattning-kvall-och-natt-vastra-gotalands-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...