Karta som med röd fyrkant ramar in Verkstadsgatan, Viaduktsgatan, Hässleholm, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Polisen i Hässleholm söker vittnesuppgifter gällande iakttagelser i anslutning till bomben Verkstadsgatan / Viaduktsgatan, 190112.

Verkstadsgatan, Viaduktsgatan, Hässleholm, Skåne län

Polisen i Hässleholm önskar i sin utredning gällande det farliga föremålet (bomben) kontakt med dem som har gjort iakttagelser av personer och fordon i området runt Verkstadsgatan/Viaduktsgatan, där det farliga föremålet (bomben) anträffades på förmiddagen lördagen 190112. Det kan exempelvis vara iakttagelser av bilar som inte är bekanta i området, bilar som det suttit personer i, bilar som stått onaturligt parkerade samt personer som rört sig onaturligt i området eller inte är bekanta i området. Även iakttagelser av personer eller fordon i övriga Hässleholm är av intresse i utredningen.   

Den tidsperiod som i nuläget bedöms som mest intressant är tidig morgon lördagen den 12:e januari från sex-sju-tiden fram till cirka 11-tiden på förmiddagen.

Tips och iakttagelser tas tacksamt emot via Polisens växel 114 14.

Mest läst av andra