Karta som med röd fyrkant ramar in Regementsgatan, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Regementsgatan/Major Nilssons Gata. Trygghetsskapande arbete och informationsinhämtning med anledning av nattens skottlossning.

Regementsgatan, Malmö, Skåne län

Med anledning av nattens skottlossning vid en fastighet på Regementsgatan/Major Nilssons gata där en anmälan om mordförsök är upptagen, kommer polisen under dagen att ha en resurs på brottsplatsen. Syftet är att vara trygghetsskapande, samt att finnas tillgänglig för att kunna ta emot tips och iakttagelser.

Polisen är intresserad av iaktagelser på personer eller fordon som har befunnit sig vid Regementsgatan/Major Nilssons gata och närliggande område från klockan 24.00 och fram till 04.00.

Polisen har genomfört en dörrknackning i området, men är det så att man har missat någon person, går det bra att ta kontakt med polispersonal som befinner sig på brottsplatsen.

Polisen utreder brottet som en separat händelse i nuläget, men undersöker om händelsen kan kopplas samman med något annat brott eller händelse.

Mest läst av andra