Karta som med röd fyrkant ramar in Svågertorp, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Kontroll av man i butik, Svågertorp.

Svågertorp, Malmö, Skåne län

Polis skickas till en butik på Svågertorp där en man uppträtt ett sätt som väckt uppmärksamhet. Polis skickas till platsen för kontroll och beslutar sedan att personal och kunder ska lämna platsen. Detta görs under polisens försorg och ett arbete med att ta kontakt med mannen påbörjas. Det är inledningsvis okänt om något brott har begåtts eller varför mannen uppträder som han gör. Enligt polisens bedömning finns det i skrivande stund ingen fara för allmänheten på platsen.

Uppdatering 12.51: Mannen och platsen säkras av polis. Han omändertas för transport till sjukhus för bedömning om han ska få vård. Enligt personer på platsen ska mannen ha uppträtt på ett sätt som kan ha uppfattats som hotfullt. Några hot ska dock inte ha framförts. En anmälan om grovt olaga hot mot grupp är upprättad och det ska utredas om mannens agerande utgjort något brott.

Mest läst av andra