Karta som med röd fyrkant ramar in Badplats, Ringsjöstrands Camping, Hörby, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Räddningsinsats Badplats, Ringsjöstrands camping. Person försvunnen, befarad drunkning.

Badplats, Ringsjöstrands Camping, Hörby, Skåne län

En person saknas vid badplatsen, Ringsjöstrands camping och det befaras att det rör sig en drunkningsolycka. Polis, räddningstjänst, ambulanssjukvård samt räddningshelikopter från Sjöräddningen larmas till platsen.

Polis och räddningsenheter är framme på adressen, man bildar sig just nu en uppfattning om vad som hänt och förbereder en eventuell räddningsinsats.

Ärendet uppdateras efter hand.

Uppdatering kl. 17.24: En person är anträffad i vattnet, sjukvårdsinsats pågår.

Uppdatering kl. 17.34: Den skadade personen är ett barn och är på väg till sjukhus i ambulans. Polisen har just nu ingen uppgift om barnets skadestatus. Polisen har initialt bistått räddningstjänst och ambulanssjukvård för att underlätta räddningsinsatsen, man utreder nu om det i sammanhanget finns någon brottsmisstanke och tar hand om anhöriga till pojken.

På badplatsen befann sig många personer och badgäster som bevittnade räddningsarbetet. Dessa tas om hand av Räddningstjänsten.

Uppdatering kl. 20.20: Barnet, en 10-årig pojke, är avliden. Anhöriga är underrättade. Polisen upprättar en anmälan om dödsfall utan misstanke om brott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra