Rån Butiksrån

Nydalatorget, Malmö, Skåne län

Polis larmas till Nydalatorget med anledning av ett butiksrån.

Ett flertal resurser beordras till platsen och en avspärrning upprättas på brottsplatsen med omnejd.

Polis är på plats och utreder händelsen. Även polisens hundförare samt helikopter deltar i insatsen.

15.23 Nationella bombskyddet är tillkallade för att undersöka ett föremål som är kvarlämnat i butiken. Nydalatorget är för närvarande avspärrat för teknisk undersökning.

Ingen person uppges vara fysiskt skadad.

15.33 Enligt uppgift från platsen rör det sig om en ensam gärningsperson som uppvisat ett skjutvapenliknande föremål i samband med rånet.

16.47 Avspärrningen är utökad. Ett antal bostäder på baksidan av apoteket har nu evakuerats. Nydalaskolan har öppnats upp som uppsamlingsplats för dom som fått lämna sina hem.

17.46 Nationella bombskyddet är klara med sin undersökning av föremålet och har bedömt det som ofarligt. Avspärrningarna kommer inom kort att begränsas till själva brottsplatsen, apoteket. Där kommer sedan en brottsplatsundersökning att genomföras.

Vi söker fortsatt fler vittnen till rånet, har du uppgifter att lämna? Ring oss på 114 14 för att lämna tips. Din information kan vara av stor vikt för utredningen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra