Karta som med röd fyrkant ramar in Limhamn, Hyllie Kyrkoväg, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Rån av kiosk, Limhamn.

Limhamn, Hyllie Kyrkoväg, Malmö, Skåne län

Polis beordras till Hyllie kyrkoväg, Limhamm Malmö, med anledning av ett larm om ett rån mot mindre butik/kiosk.

Enligt initiala uppgifter ska två gärningsmän tillgripit bland annat cigaretter och sedan försvunnit springande från platsen. Uppgift om att gärningsmännen har visats upp någon form av kniv i samband med rånet förekommer. Inga personer har kommit till skada i samband med rånet.

Flertalet polispatruller beordras till platsen och även polishelikoptern har deltagit i sökandet efter gärningsmännen som försvann snabbt från platsen.

Ingen person är gripen och polisen är vid brottsplatsen för att inhämta mer information samt säkra spår.

Uppdatering lördag morgon: Ingen gärningsperson har ännu gripits och avspärrningen som upprättades kl 18.00 hävdes kl 20.30. Stöldgodset består i bland annat cigaretter lotter. I anmälan om grovt rån framkommer att en person har fått en lättare skärskada i samband med händelsen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra