Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbäcksgatan, Hornsgatan, Amiralsgatan, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av ärenden i Malmö under natten.

Norrbäcksgatan, Hornsgatan, Amiralsgatan, Malmö, Skåne län

00.53

Grov misshandel, Norrbäcksgatan. En kvinna har fallit från en balkong på andra våningen. Kvinnan fick olika frakturer och fördes med ambulans till sjukhuset. En man i 35-års åldern anträffades i anslutning och han och ytterligare en person hämtades till förhör. Kvinnan är även hon i 35-års åldern. Mannen i 35-års åldern anhölls av en åklagare under natten och är på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel.

01.37

Rattfylleri, Hornsgatan. En polispatrull stoppar och kontrollerar en bil på Hornsgatan. Föraren, en kvinna i 35-års åldern, visar tecken på påverkan och medtas för provtagning. Kvinnan är misstänkt för rattfylleri och körkortet omhändertogs.

04.12

Misshandel, uteställe Amiralsgatan. En man i 35-års åldern uppger att han har blivit slagen av en annan man. En man i 40-års åldern kunde gripas. Det finns inga uppgifter på att den slagne behövde uppsöka sjukhus.

Mest läst av andra