Karta som med röd fyrkant ramar in Blekingsborgsgatan, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning Per Albin Hanssons väg. Skjuten person anträffad.

Blekingsborgsgatan, Malmö, Skåne län

Polisen kallas till Pers Albin Hanssons väg nära Blekingsborgsgatan med anledning av en skottlossning. På plats anträffas en person med misstänkta skottskador. 

Polisen har spärrat av en misstänkt brottsplats och ambulans är på väg fram. Säkerheten har förstärkts på sjukhuset och polisen har påbörjat utredningsarbetet på platsen med att bland annat samla ihop vittnen.

21.50 Kriminaltekniker, vapenhund och utredare från polisens avdelning för grova brott är beställda.  

00.30 Brottsplatsen är fortsatt avspärrad och kriminalteknikerna arbetar kvar. Det har varit ett omfattande förhörsarbete med vittnen och dörrknackning har genomförts i fastigheterna kring brottsplatsen.

Ett område kring akutmottagningen vid sjukhuset i Malmö är fortfarande avspärrat enligt polislagen. Syftet med avspärrningen är att säkerställa ordningen och säkerheten på platsen.  

01.50 Det är en 21 årig man som är skjuten. Han är avliden och anhöriga är underrättade. Mannen är hemmahörande i Malmö och känd av polisen sedan tidigare.

Mordet hanteras inom ramen för en särskild händelse och utredningsarbetet leds av en spaningsledare från grova brott. Ingen är gripen i nuläget, men ett aktivt utredningsarbete pågår.

 

Information som lämnas om pågående händelser är preliminär och kan komma att ändras.

 

 

 

Polisen Skåne

Mest läst av andra