Karta som med röd fyrkant ramar in Vinslöv, Hässleholm, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Tre gripna efter larm om pågående inbrott, Vinslöv.

Vinslöv, Hässleholm, Skåne län

Polis larmas till en adress utanför Vinslöv med anledning av ett pågående inbrott i ett företag.

Ett flertal resurser beordras till platsen och polispatruller kan på plats konstatera att det varit inbrott i dom aktuella lokalerna.

Efter goda vittnesuppgifter kan polispatrull senare lokalisera en bil som tros ha setts lämnat brottsplatsen. Polispatrull beslutar sig för att kontrollera bilen, som vid det här tillfället är under färd.

Föraren stannar ej på polismans tecken och ett kortare förföljande inleds. Det blir stopp på aktuell bil och ett flertal personer springer från bilen i ett försök att undkomma polis.

Tre blir snabbt infångade av polispatruller och grips på platsen, misstänkta för stöld genom inbrott. I bilen återfanns stöldgods från det aktuella inbrottet. Godset är taget i beslag.

Polisen är klara på brottsplatsen. Dom gripna är införda till arresten och en anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Dom gripna är samtliga i 18-års åldern, och det rör sig om en kvinna samt två män.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra