Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Yttre Ringvägen, Löddeköpinge, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikbrott Bilist som kör mot färdriktningen, Yttre Ringvägen.

Yttre Ringvägen, Löddeköpinge, Malmö, Skåne län

Polispatruller skickas mot Yttre Ringvägen efter larm om en bilist som kör mot färdriktningen. Under tiden kommer fler samtal från uppringare som obeserverar färden, som går norrut på E6 i södergående körfält. Beslut fattas om spikmatta för att få stopp på bilisten, och denna läggs ut på E6. Föraren kör över spikmattan, och färden tar slut strax därefter, norr om Löddeköpinge. Andra bilister har fått väja, men en trafikolycka inträffar då en bil tvingas köra i diket. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med den olyckan. Föraren av bilen i fel färdriktning är en man i 90-års åldern. Bilen kommer att bärgas från platsen.

Uppdatering: En anmälan upprättas om grov vårdslöshet i trafik. Mannens körkort omhändertas på platsen. Stoppet sker kl 23.36.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra