Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Löddeköpinge, Landskronavägen, Kävlinge, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, smitning från Skadad man hittades medvetslös i Löddeköpinge.

Löddeköpinge, Landskronavägen, Kävlinge, Skåne län

En skadad man hittades liggande på en cykel på Landskronavägen i höjd med Östra skolan i Löddeköpinge vid 21-tiden på söndagskvällen. Mannen, som är i 50-60-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus och opererades under kvällen.

Polisen fick information om ärendet först vid 02-tiden på måndagen och åkte till den plats där mannen hittades för att säkra bevis. Vad som ligger bakom mannens skador är inte fastställt, men polisen misstänker att mannen ska ha blivit påkörd och skriver därför en anmälan om smitning från trafikolycka.

Mannens identitet har inte gått att fastställa då han inte hade några ID-handlingar som kunnat styrka hans identitet. Han är nedsövd och fortsätter att vårdas för sina skador under måndagen. Polisen söker vittnen till händelsen. Har du sett eller hört något, eller vet vem mannen är? Ring polisen på telefon 114 14.

Mest läst av andra