Karta som med röd fyrkant ramar in Flen, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Man misstänkt för misshandel, hemfridsbrott och skadegörelse.

Flen, Södermanlands län

17.41 Polisen larmades till Flen. En okänd man hade slagit till en annan man utomhus, utanför dennes bostad, och sedan gått vidare och tagit sig in i en bostad en bit längre bort i samma område, genom att slå sönder en ruta. Det var flera personer hemma i det huset.

18.05 Polis kom till platsen med flera patruller.

Den misstänkte mannen fanns kvar på adressen där han hade tagit sig in. Han blödde från handen, men verkade inte vara allvarligt skadad. Polisen pratade med flera vittnen och drabbade för att få en bild av vad som hänt.

Först ska den misstänkte ha slagit sönder en ruta till en bostad och skrämt en kvinna där. När han avvisades från platsen ska han ha misshandlat en man i 50-årsåldern. Han skulle kontrolleras av ambulanspersonal, men verkade inte vara allvarligt skadad. Polisen skriver anmälan om misshandel mot mannen och ofredande mot kvinnan, samt skadegörelse.

Med anledning av händelsen vid den andra bostaden blev mannen också misstänkt för hemfridsbrott och skadegörelse.

Mannen, som är i 30-årsåldern, greps och kommer först att kontrolleras av sjukvården. Polisen har hållit förhör med vittnen och drabbade, och dokumenterat händelserna för att skriva anmälningar.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra