Misshandel, grov Två män fördes till sjukhus.

Årby, Eskilstuna, Södermanlands län

18:30 Polis beordrades till en matbutik i Årby, Eskilstuna, efter att butikspersonal tryckt på larmknappen. När polispatrull anlände till parkeringen utanför matbutiken anträffades en man med en sårskada i benet. Skadan verkade ha uppkommit från ett vasst föremål och den drabbade mannen, i 35-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus. Enligt initiala uppgifter ska mannen ej ha haft livshotande skador. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Polispatruller på plats har spärrat av platsen för en kriminalteknisk undersökning och kommer genomföra vittnesförhör.

I samband med denna händelse dök en annan man upp vid polisstationen. Den mannen, också i 35-årsåldern, var sårskadad. Mannen fördes med ambulans till sjukhus - initialt inte allvarligt skadad. Rättsläget just nu är att båda männen är gripna misstänkta för grov misshandel samt målsägare i samma ärende.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra