Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Eskilstuna, Flen, Katrineholm, Södermanlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har gripits misstänkta för brott (se nedan).

22.45 Polis larmades till en adress i Eskilstuna med anledning av ett ofredande mot en person i en bostad. Polis åkte till platsen och en man i 25-årsåldern greps och fördes till polisstationen för förhör. Mannen släpptes senare men misstanken kvarstår.

00.09 Polis larmades med anledning av en misshandel utomhus i centrala Flen. Enligt larmet hade en person blivit misshandlad av två andra personer. När polis kom till platsen påträffades en skadad person. Den skadade, en man i 45-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter gällande skadeläget. Polis kunde snart gripa en misstänkt person. Den gripne, en man i 20-årsåldern, har senare anhållits efter beslut av åklagare.

01.24 Polis larmades med anledning av en misshandel i en bostad på en adress i utkanten av Katrineholm. En man hade slagit en kvinna till vilken han har en relation. Polis åkte till platsen och mannen, som är i 50-årsåldern, greps. Kvinnan kontrollerades av ambulanspersonal på plats men ska inte ha behövt följa med till sjukhus. Kvinnan är i 40-årsåldern.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om bråk och skadegörelse, kontrollerat fordon och hanterat berusade personer men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra