Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Västra Storgatan, Gnesta, Skärlagsgatan, Trosa, Tomtaklintgatan, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:53 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Västra Storgatan i Gnesta. Bilisten, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Mannen misstänks för drograttfylleri och fick följa med för provtagning.

02:10 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Skärlagsgatan i Trosa. Bilisten, en kvinna i 30-årsåldern visade tecken på alkoholpåverkan. Hon fick följa med för provtagning, hon är misstänkt för grovt rattfylleri. Körkortet omhändertogs.

05:12 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Tomtaklintgatan i Trosa. Bilisten, en man i 25-årsåldern, visade tecken på alkoholpåverkan. Han misstänks för rattfylleri. Han fick följa med för provtagning. Körkortet omhändertogs.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Mest läst av andra