Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser

Södermanland, Katrineholm, Södermanlands län

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

22.36 Polis larmades med anledning av en pågående skadegörelse på en adress i området Norr, Katrineholm. Två personer skulle vara på platsen och en av dessa hade slagit sönder rutan till en port i ett bostadshus och försökt elda mot en förrådsdörr. Polis åkte till platsen och de två personerna kontrollerades. Polisen utreder händelsen som skadegörelse och en anmälan skrivs mot en av personerna, en man i 35-årsåldern.

Utöver detta har polisen i Södermanland bland annat kontrollerat fordon, hanterat personer med psykisk ohälsa, arbetat med trafikkontroller och hanterat viltolyckor.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra