Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Kungsgatan, Eskilstuna, Gumsbacken, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Kungsgatan, Eskilstuna, Gumsbacken, Nyköping, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:32 Polisen larmades till Kungsgatan i Eskilstuna då två obehöriga personer hade tagit sig in i ett inhägnat området som tillhör ett företag. Via kamera ska dessa personer ha setts ta sig in i området. Polis åkte till platsen och två misstänkta gärningspersoner påträffades. Det är två män; den ena är i 20-årsåldern och den andra är i 25-årsåldern. De är misstänkta för stöld och olaga intrång. Männen förhördes men är inte frihetsberövade.

03:38 Polisen fick flera samtal om ett trafikhinder på E4 i närheten av avfart Gumsbacken, Nyköping. Av någon anledning fanns ett oljefat och en skottkärra på E4:an i södergående riktning. En trafikant har kört in i skottkärran och fått skador på sin bil. Flera andra ringde polisen och berättade att de fått väja för hindren. Händelsen rubriceras som framkallande av fara för annan. Inga personskador i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra