Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Merlänna, Strängnäs Kommun, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Merlänna, Strängnäs Kommun, Södermanlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 30 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:16 Polisen larmades till riksväg 55 Merlänna i Strängnäs kommun med anledning av en trafikolycka. En bil hade kört in i ett träd och sedan hade bilen börjat brinna. Flera polispatruller åkte till platsen. En person är drabbad men dennes identitet är inte fastställd i nuläget. Detta är en väldigt allvarlig olycka, i övrigt kan polisen inte lämna detaljer om skadeläget i nuläget. Av det som framkommit hittills finns inga tecken på att andra fordon eller personer varit involverade i händelsen. Polisen arbetar vidare i ärendet. Ny information kommer att delges när detta är möjligt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.