Karta som med röd fyrkant ramar in Torshälla, Eskilstuna, Svista, Västerleden, Valhalla, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Torshälla, Eskilstuna, Svista, Västerleden, Valhalla, Södermanlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 35 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:24 Polisen fick samtal om att personer skulle ha tagit sig in i en förskola i Torshälla, Eskilstuna. Väktare och polis åkte till platsen, väktare hade iakttagit tre personer som lämnade platsen. Polis har sökt efter misstänkta gärningspersoner men ingen har påträffats. I närområdet påträffades stöldgods som kopplas till förskolan. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott.

00:17 En polispatrull kontrollerade en bilist på Svista lagerväg i Eskilstuna. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri och fick följa med för provtagning.  

05:45 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Västerleden i Valhalla, Eskilstuna. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri och fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra