Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Åkers Styckebruk, Strängnäs Kommun, Eskilstuna, Katrineholms Kommun, Brunnsbacken, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Åkers Styckebruk, Strängnäs Kommun, Eskilstuna, Katrineholms Kommun, Brunnsbacken, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat 70 ärenden mellan kl 22 och 07. Tre personer har gripits, se noteringar nedan. 14 personer har omhändertagits på grund av berusning eller i samband med rattfylleri eller narkotikabrott.

23.15 Polis larmades om bråk på en adress i Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun. En man hade varit hotfull mot en närstående kvinna. Mannen, som är i 65-årsåldern, greps som misstänkt för olaga hot.

00.45 Ordningsvakter ringde polisen med anledning av ett krogbråk i centrala Eskilstuna. Två män i 20-årsåldern hade bråkat. Båda parterna var både misstänkta och målsägare. Den ena blev misstänkt för ofredande för att ha knuffat den andra mannen in i en vägg. Den andra mannen blev misstänkt för misshandel. Han ska ha slagit den andra mannen i ansiktet. Ingen blev gripen och ingen var allvarligt skadad.

02.40 Polis larmades till ett boende i Katrineholms kommun. En man hade slagit personal. Polis kom till platsen och grep mannen, som är i 25-årsåldern. Han är misstänkt för misshandel och olaga hot. Ingen ska ha blivit allvarligt skadad.

05.46 Det kom larm om bråk på en adress i Brunnsbacken, Eskilstuna. En man hade fått en stickskada i handen. En man i 25-årsåldern greps, misstänkt för misshandel. Den drabbade är en man i 35-årsåldern. Han togs omhand av ambulanspersonal, men ska inte ha varit allvarligt skadad. Polisens presstjänst känner inte till om han fördes till sjukhus eller ej.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.