Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Trosa, Kilenvägen, Strängnäs, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits.

23.16 Polisen fick samtal om en man som stod och onanerade utanför ett fönster till en bostad i centrala Eskilstuna. Mannen gick sedan därifrån. Polis åkte dit och kunde tack vare ett signalement anträffa mannen i närheten. Polisen tog uppgifter för en anmälan om sexuellt ofredande. Mannen är i 35-årsåldern.

23.37 Det kom larm om pågående inbrott i en byggcontainer i området Tomtaklint i Trosa. Polis kom dit. Det fanns ett hål uppklippt i ett stängsel. Inga gärningspersoner fanns kvar. Två byggcontainrar var uppbrutna. Det är oklart om något är stulet. De eventuellt drabbade företagen får meddela detta till polis när de undersöker sina containrar.

23.49 En polispatrull försökte förmå en mopedist att stanna, på Kilenvägen i Strängnäs. Mopedisten stannade kort därefter. Han blev misstänkt för rattfylleri, både av droger och alkohol, vårdslöshet i trafik, samt ej stannat på polismans tecken. Han fick sitt körkort omhändertaget. Mannen är i 25-årsåldern. Han fördes till arresten för provtagning och för att sova ruset av sig. Polisen tog mopeden i beslag.

Utöver detta har polisen hanterat en del bråk i lägenhet som inte ledde till brottsmisstankar, viltolyckor, trafikbrott och diverse kontroller av personer och fordon.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra