Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Flen, Jönåker, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Sammafattning av natten i Södermanland.

Södermanland, Flen, Jönåker, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. Händelser i urval:

23.23 Polisen fick samtal om att någon försökte ta sig in i en lägenhet i centrala Flen, via balkongen. Den okända mannen slog på fönstret. Polisen fick flera samtal om händelsen. Mannen tog sig in i lägenheten, och strax efter kom polisen. Han kunde snabbt omhändertas och belades med handfängsel. Han blev misstänkt för hemfridsbrott, skadegörelse, ringa narkotikabrott innehav, och blev dessutom omhändertagen för tillnyktring. Han är i 30-årsåldern. Målsägande, alltså mannen som bor i lägenheten, är i 75-årsåldern. Ingen ska ha kommit till skada nämnvärt fysiskt.

04.20 Det kom larm om pågående inbrott på en golfklubb i Jönåker. Två personer hade setts lämna, på övervakningskamerabilder. De hade även synts inne i lokalen. Polis kom dit. Ett fönster stod öppet. Andra polispatruller sökte i området, men någon misstänkt kunde inte hittas. Det är oklart om något har stulits. De ska ha varit inne i restaurangdelen. Polisen dokumenterade omständigheterna och skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...