Karta som med röd fyrkant ramar in Nyfors, Bergsgatan, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning Flera uppringare larmar om skottlossning, Nyfors.

Nyfors, Bergsgatan, Eskilstuna, Södermanlands län

Flera uppringare larmar om att de hört skott avlossas i området kring Bergsgatan. Polis skickas till platsen. 

Ingen skadad person har anträffats.

Polisen arbetar på platsen med att bland annat fånga upp eventuella vittnen. 

Polisens presstalesperson i detta ärende nås på 0730-665175.

Notisen kommer att uppdateras när mer information finns att lämna. 

Uppdatering: Ett område på Nyforsgatan är avspärrat i väntan på polisens tekniker. Polisen arbetar bland annat med UAS, drönare, i området. 

Uppdatering: Ärendet rubriceras som försök till mord samt grovt vapenbrott. Polisen arbetar fortsatt med informationsinhämtning i området, detta bland annat genom dörrknackning. 

Uppdatering: 

I morgon söndag klockan 14 kommer lokalpolisområde Eskilstuna att hålla en pressuppkoppling via telefon för att ge en uppdatering om senaste läget gällande de två skjutningarna. I skrivande stund är det ännu inte klart vilken chef som deltar men information om det kommer närmare inpå.

Fram till dess kommer polisen inte att kunna svara på fler frågor om dessa ärenden utan alla hänvisas till uppkopplingen.

För att medverka som journalist, mejla tommy.thorngren@polisen.se för de uppgifter du behöver.

Händelsen i media

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra