Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Torshälla, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning, misstänkt

Misstänkt skottlossning i Torshälla.

Torshälla, Eskilstuna, Södermanlands län

06.28 flera samtal till polisen om att man hört smällar som man misstänker är skottlossning i centrala Torshälla.

06.41 polisen är på plats och börjar utreda vad som hänt.

06.43 polisen spärrar av ett område för närmare undersökning.

08.09 polisen jobbar vidare med att ta reda på vad som hänt, det finns inga uppgifter om att någon person ska ha skadats. Polisen håller nu förhör med person i närområdet omkring den förmodade platsen för händelsen.

Polisen uppmanar person som har gjort iakttagelser i centrala Torshälla under natten/morgonen att ta kontakt med polisen på 114 14 eller direkt med poliser på plats vid avspärrningen vid Krukmakaregatan. Alla tips om personer och fordon är intressanta för polisen. 

09.50 polisens kriminaltekniker är nu på platsen och påbörjar arbetet. Polisen arbetar också med en obemannad flygarkost med kamera (drönare) för att få översiktsbilder över området.

10.20 en avspärrning på Brogatan i Torshälla är nu hävd efter att undersökningen av platsen är genomförd.

13.15 polisen har inlett en förundersökning om försök till mord och initialt leds förundersökningen av polisen. Det finns ännu ingen frihetsberövad. Misstankarna om att det har varit skottlossning har stärkts.

Polisen vill än en gång aktualisera att alla tips och iakttagelser är av stort värde. Polisen är speciellt intresserad av en mörk personbil som setts köra runt i Torshälla vid tiden för brottet.

Mest läst av andra