Karta som visar ungefär var händelsen Stöld: Båt stals från Mälarbaden men återfanns inom kort vid Broudden. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Båt stals från Mälarbaden men återfanns inom kort vid Broudden.

Mälarbaden, Torshälla, Sundbyholm, Eskilstuna, Södermanlands län

11:25 Polisen larmades till Mälarbaden i Torshälla med anledning av en båtstöld. Båtägaren hade utrustat sin båt med en gps-sändare och fick en notering till sin mobil att båten rörde på sig. Båtägaren och polisen rörde sig mot den plats där båten enligt positioneringen befann sig. Båtägaren hann fram först och hittade båten klockan 12:43 vid Broudden vid Sundbyholm.

Flera personer befann sig i närheten av båten men de hann lämna platsen innan polisen kom fram. Polisen sökte efter dem i närområdet men utan resultat.

Båtägaren fick tillbaka sin båt direkt på plats efter att polisen hade dokumenterat den. Båten hade fått några mindre skador i samband med stölden. En utredning om stöld är påbörjad. Polisen är angelägen att komma i kontakt med vittnen som har gjort iakttagelser som kan sättas i samband med stölden.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra