Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Trafikolycka Personbil och lastbil i krock.

Strångsjö, Katrineholm, Södermanlands län

11:19 Polisen larmades till riksväg 55 i höjd med Strångsjö. Enligt de initiala uppgifterna ska en personbil och lastbil ha krockat. Skadeläget för de inblandade är ännu inte känt.

11:32 Ambulans på väg fram till olyckan åker in ytterliggare en trafikolycka. Strax norr om Strångsjö har en lastbil kört igenom mitträcket och blockerar trafiken.

11:35 Ambulans på plats på utlarmad olycka strax söder om Strångsjö. En personbil och en lostbil har frontalkrockat. Det råder totalstopp i trafiken, båda riktningarna. Skadeläget är fortfarande inte känt. Det råder kraftig halka på platsen!

12:13 Två personer är fastkklämda i bilen. Ambulanshelikopter är på plats.

12:35 Räddningsarbete pågår. Vägen befaras vara avstängd under flera timmar. Trafikanter uppmanas välja en annan väg.

12:55 Etterliggare en olycka med fler fordon inblandade har inträffat strax norr om olyckan där en lastbil kört igenom mitträcket. inga personskador har rapporterats. Olyckan tros ha uppstått i de kraftiga köbildningarna till följd av de två tidigare olyckorna.

13.05 Vid 12-tiden inträffade en singelolycka i Sköldingekorset, Katrineholm, där en personbil gled av vägen och ner i diket. När polis kom till platsen strax före klockan 13 var varken bil eller förare kvar på plats, en traktor hade hjälpt till att dra upp bilen på vägen igen.

13:22 De två drabbadade i personbilen hade båda skadats allvarligt. En av dem fördes med ambulanshelikopter från platsen. I nuläget kan skadeläget inte kommenteras ytterliggare. Lastbilen kommer bärgas är tagen i beslag för teknisk undersökning.

Vägen är fortsatt avstängd.

 Texten kommer att uppdateras.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra