Karta som med röd fyrkant ramar in Snättringe, Häradsvägen, Måsvägen, Utsäljeleden, Huddinge, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Detonation Inga personer har skadats när något detonerade utomhus i Snättringe.

Snättringe, Häradsvägen, Måsvägen, Utsäljeleden, Huddinge, Stockholms län

SOS Alarm fick in samtal om ljud som beskrevs som en smäll. Polisen är på plats i ett bostadsområde i Snättringe där något har detonerat utomhus i ett radhusområde. Inga personer är skadade och de egendomsskador som blev är beskrivna som ringa.

Polisen har gjort en avspärrning runt platsen där den mindre detonationen har varit. Det området kommer undersökas med hjälp av hundar och bomb- och kriminaltekniker. Polisen kommer även prata med boende innanför avspärrningen för att höra vad de hör hört eller sett.

Polisen har även en avspärrning som påverkar trafiken och den är på Häradsvägen är avspärrad mellan Måsvägen och Utsäljeleden. 

Polisen har inlett förundersökning angående försök till allmänfarlig ödeläggelse. 

Uppdatering klockan 06:24

Den avspärrning som har varit på Häradsvägen mellan Måsvägen och Utsäljeleden är borttagen i och med att den inte längre behövs.

Uppdatering klockan 08:53

Platsen är fortfarande avspärrad i och med att utredningsarbetet inte är avslutat. De ringa egendomskador som blev vid detonationen är på en ytterdörr. Polisen har informerat kommunen om vad som har hänt, så att deras personal tillsammans med polispersonal kan genomföra trygghetsskapande arbete i området.

Uppdatering klockan 10:52

Undersökningen av brottsplatsen är avklarad och därmed finns det inte längre någon avspärrning kvar på plats. Polisen kommer nu på annan plats undersöka vad det är som har detonerat. 

Händelsen i media

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra