Karta som med röd fyrkant ramar in Sundbyberg, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Detonation Detonation vid flerfamiljshus i Sundbyberg.

Sundbyberg, Stockholms län

Klockan 02.14 inkom flera samtal om en kraftig detonation i Storskogen i Sundbyberg. Detonationen har inträffat vid ett flerfamiljshus. Polis är på plats med flera olika kompetenser och arbetar. 

Ingen skadad person har anträffats i nuläget. Men det finns materiella skador på fastigheten. Ingen är i nuläget frihetsberövad för händelsen som rubriceras som grov allmänfarlig ödeläggelse. 

Uppdatering klockan 03.45
Platsen är avspärrad. Polisen samlar in information om händelsen på flera olika sätt, bland annat genom dörrknackning, teknisk undersökning samt inventering av övervakningsfilm som kan föra utredningen framåt. 

Uppdatering klockan 10:55                                                                                                           

Fortsatt dörrknackning kommer att ske under dagen för att samla ytterligare information. Parallellt inventeras kameramaterial från närområdet. Den tekniska undersökningen av platsen är ännu inte avslutad. Poliser finns på plats i området för att öka tryggheten.

Har du gjort iakttagelser eller har tips till polisen om aktuell händelsen, ring 114 14.

Händelsen i media

Mest läst av andra