Karta som med röd fyrkant ramar in Ronna, Södertälje, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Kontroll person/fordon Larm om skottlossning i Ronna i Södertälje. En skadad person har hittats och polisen arbetar med en stor resurs på platsen.

Ronna, Södertälje, Stockholms län

Ett antal personer har ringt om att de hört smällar/befarade skott i Ronna. När polis kommer till Ronna hittas en skadad person.

En stor resurs arbetar med att säkra brottsplats, leta efter gärningspersoner och prata med vittnen.

Uppdatering kl 21.20

Polis har stoppat och kontrollerat ett flertal personer i området och ett antal personer är också hämtade till förhör. Arbetet fortsätter med att leta efter gärningsperson/personer samt för att samla spår på brottsplatsen. 

En person har skadats i samband med kvällens skjutning.

Uppdatering kl 22.35

Den skadade personen, en man i 40-årsåldern är avliden. Anhöriga är underrättade. 

Polisens arbete i Ronna fortsätter - med fortsatt säkring av spår på brottsplatsen och dörrknackning i området. En rad vittnesförhör har skett och fler kommer att ske. Ett antal personer är hämtade till förhör.

Händelsen i media

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra