Karta som med röd fyrkant ramar in Nybroplan, Stureplan, Hans Väg, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Kontroll person/fordon Det kommer larm om en man som krossat rutan på en bil och samt rutor till en fastighet. Detta har skett i centrala Stockholm och han grips.

Nybroplan, Stureplan, Hans Väg, Stockholm, Stockholms län

En person ringer polisen om att en man med slägga krossat rutan på hans bil. Detta har skett vid Nybroplan i centrala Stockholm. Mannen går sedan i riktning mot Stureplan och fortsätter att bete sig utåtagerande. Han krossar rutan på ytterligare en bil och rutan på en fastighet.

Mannen som inte är psykiskt stabil har utan varit mycket utåtagerande och slagit sönder det som kommit i hans väg. Han har också varit våldsam vid gripandet och en polis har lindriga skador men ingen ska enligt uppgift behöva uppsöka sjukhus eller är allvarligt skadad.

En förundersökning är inledd om försök till våld mot tjänsteman, grovt hot mot tjänsteman och skadegörelse av olika grad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra