Karta som med röd fyrkant ramar in Hässelby Villastad, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Kontroll person/fordon Enligt initiala uppgifter har en väldigt hotfull man varit inne i en affär i Hässelby Villastad. Personal har tryckt på överfallslarm.

Hässelby Villastad, Stockholm, Stockholms län

Flera polispatruller är på plats. Enligt initiala uppgifter har ingen person skadats. Den hotfulle mannen har lämnat till fots och han söks nu av polisen.

Uppdatering klockan 15:45

Mannen som har lämnat platsen hade innan han gjorde det hotat en anställd i butiken med en kniv samt muntligen uttalat hot. Polisen har inlett en brottsutredning om försök till rån. I den polisinsats som nu pågår letar polisen efter den misstänkte och vidare säkrar vi uppgifter på brottsplatsen.

Rubriken på denna notis har ändrats till rån, försök.

Uppdatering klockan 16:05

Hundpatrull har spårat efter den misstänkte men ingen gärningman har frihetsberövats. Polisen har säkrat vissa spår och vi har ett bra signalement på gärningsmannen. Flera vittnesförhör har hållits och övervakningskameror gås igenom just nu.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra